Російські ракети вдарили по критичній інфраструктурі Харкова і області

Ілюстративне фото: focus.ua

Вранці 14 січня російські окупанти знов нанесли удар ракетами по Харкову. Зафіксовані влучання в Індустріальному районі міста.

Про це Харків Times відомо з власного досвіду та з інформації органів влади.

Чотири потужжних вибухи було чутно у місті приблизно о 7:40. За інформацією голови Харківської ОВА Олега Синєгубова, окупанти вдарили ракетами по критичній інфраструктурі та промислових об’єктах Харкова і області.

“Попередньо зафіксовано 2 «прильоти» ракет С-300 в Індустріальному районі. На місці працюють екстрені служби. Масштаб руйнувань та наявність постраждалих уточнюється.”, – повідомив очільник області.

Олег Синєгубов попередив, що через ракетну атаку можливі аварійні відключення електропостачання у місті та населених пунктах області.

Під час ракетного удару і деякий час після нього – загалом приблизно на 20 хвилин – зупиняв роботу Харківський метрополітен, повідомив речник підприємства Олексій Бітнер.

Як повідомляв Харків Timesвнаслідок обстрілу смт Дворічна, який російські окупанти здійснили 13 січня, загинули дві жінки, ще одну з пораненнями госпіталізували. Слідчі попередньо встановили, що рашисти вдарили по мирному селищу з РСЗВ “Град”.